The Kubera Principle

Σχετικά με Εμάς

Το YIASOU, που ανήκει στη R.I.C.H., ανακοίνωσε το λανσάρισμα https://yiasou.info και https://yiasou.news, δυο νέων project, που στοχεύουν στο να εκφράσουν το διεθνές εύρος του YIASOU και να φέρουν fans πιο κοντά στα καλύτερα, πιο φρέσκα και πετυχημένα σχήματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Επίσης, το YIASOU αναλαμβάνει να μυήσει τους fans της μουσικής στον κόσμο των πιο hot, ανερχόμενων καλλιτεχνών/γκρουπ, με ένα ανατρεπτικό « YIASOU push-άρισμα», μέσω ενός multi-platform υλικού. Το YIASOU αποδεικνύει ότι ολόκληρος ο κόσμος αποτελεί μια τεράστια μουσική σκηνή. Το YIASOU News είναι ηέκδοση ειδήσεων της YIASOU μηχανή αναζήτησης. Οι Yiasou επισκέπτες έχουν την δυνατότητα επιλεκτικής αναζήτησης λέξεων και θεμάτων μέσα στο περιεχόμενο σελίδων – ενώ τους δίνεται ή δυνατότητα να προσδιορίσουν την αναζήτηση σε κατηγορίες.

Στόχος της YIASOU.News´ είναι να παρέχει λεπτομερή και ευρεία ενημέρωση στους αναγνώστες της.

Η YIASOU News παρέχει πολύπλευρη ενημέρωση.

Με το συστηματικό διαχωρισμό των ειδήσεων σε αυτές τις ενότητες, η YIASOU News επιδιώκει να εξασφαλίσει ότι οι αναγνώστες ενημερώνονται σφαιρικά αλλά και με λεπτομέρεια.

Θέλουμε να προσφέρουμε, στον μέσο χρήστη, την άνεση πλοήγησης μέσα στον ωκεανό πληροφοριών, βάζοντας στην διάθεσή του τις πλέον πρόσφατες και ενήμερες πληροφορίες.

Οι YIASOU επισκέπτες έχουν την δυνατότητα επιλεκτικής αναζήτησης λέξεων και θεμάτων μέσα στο περιεχόμενο σελίδων – ενώ τους δίνεται ή δυνατότητα να προσδιορίσουν την αναζήτηση σε
κατηγορίες.

Το Yiasou.News φιλοδοξεί να είναι το σημείο αναφοράς στην ειδησεογραφική κάλυψη των διεθνών εξελίξεων – παρέχοντας ενημέρωση έγκυρη, αντικειμενική και ισορροπημένη.

Η Yiasou News παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις που αφορούν άμεσα την Ελλάδα και την Κύπρο. Και καλύπτει από πολύ κοντά τα γεγονότα στα Βαλκάνια.

Το YIASOU ανήκει στην R.I.C.H., έναν από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών ποιοτικής ψυχαγωγίας και περιεχομένου, τόσο για τηλεόραση και και για ψηφιακές πλατφόρμες.

YIASOU άρχισε επίσημα την λειτουργία του στις 10.7.2022. Πολλοι τον αναφέρουν σαν την καλύτερη υπηρεσία του είδους για τους Ελληνες. Η διεύθυνση του στο ιντερνετ ειναι

https://yiasou.info

© 2024 Yiasou.News. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.